Gratis sommerfotball på Lindeberg 2023

Vi ønsker barn født i 2010-2016 velkommen til gratis sommerfotball på Lindeberg! Sommerfotballen går over to uker, mandag til torsdag, fra 3. juli til 13. juli, og man melder seg på for hele uken, enten én uke eller begge uker.

Sommerfotballen vil være øvelser, spill og lek to timer hver dag, fra mandag til torsdag, på Jerikobanen på Lindeberg. Vi fordeler gruppene fra 1.-3. klasse som vil trene fra kl. 11-13 og 4.-7. klasse som vil trene fra kl. 13-15. Det er åpent for jenter og gutter, og man trenger ikke å ha spilt fotball tidligere eller være medlem i klubben.

Treningene vil ledes av Kristoffer Kvikstad (som har vært fotballtrener i klubben i flere år og jobbet på Jeriko skole) sammen med ungdommer tilknyttet Lindeberg Sportsklubb.

PÅMELDING

Påmeldingsskjema for sommerfotball

Vi vil bruke Spond til kommunikasjon om sommerfotballen. Spond er en app og kan også brukes via internett på pc-en.

Les dette før du melder deg på:
Ved påmelding til sommerfotball samtykker du til at klubben kan bruke bilder og videoer tatt av spilleren og publisere disse i klubbens kanaler som hjemmeside, Facebook og andre sosiale medier. Derom du ønsker å trekke tilbake samtykke, kontakt Kristoffer Kvikstad på kristo1707@hotmail.com