Gratis sommerfotball på Lindeberg 2024

Vi ønsker barn født i 2011-2017 velkommen til gratis sommerfotball på Lindeberg! Sommerfotballen går over to uker, mandag til torsdag, fra 1. juli til 11. juli, og man melder seg på for hver dag.

Sommerfotballen består av ulike øvelser, spill og lek to timer hver dag, fra mandag til torsdag, på Jerikobanen på Lindeberg. Vi fordeler gruppene fra 1.-4. klasse som vil trene fra kl. 11-13 og 5.-7. klasse som vil trene fra kl. 13-15. Det er åpent for jenter og gutter, og man trenger ikke å ha spilt fotball tidligere eller være medlem i klubben. Det vil bli utdeling av t-skjorte til alle som deltar, og enkel servering av frukt.

Treningene vil ledes av Kristoffer Kvikstad (som har vært fotballtrener i klubben i flere år og jobbet på Jeriko skole) sammen med trenere og ungdommer tilknyttet Lindeberg Sportsklubb.


PÅMELDING I SPOND

https://group.spond.com/SCBSW

Mandag – torsdag 1.-4.juli og 8.-11.juli

  • Kl. 11 – 13 for elever i 1.-4.klasse
  • Kl. 13 – 15 for elever i 5.-7.klasse

Vi vil bruke Spond til kommunikasjon om sommerfotballen. Spond er en app og kan også brukes via internett på pc-en.

Les dette før du melder deg på:
Ved påmelding til sommerfotball samtykker du til at klubben kan bruke bilder og videoer tatt av spilleren og publisere disse i klubbens kanaler som hjemmeside, Facebook og andre sosiale medier. Derom du ønsker å trekke tilbake samtykke, kontakt Kristoffer Kvikstad på kristo1707@hotmail.com

Årets sommerfotball er sponset av OBOS. Tusen takk for støtten!